Zondag 8 hard onderuit in Velsen

12 april 2018 - verslag van Hoofddorp s.v. 8

Team zakt terug naar de middenmoot

Het waren heerlijk temperaturen en dat zou in het voordeel van ons moeten zijn. Tom was weer terug uit de USA, maar helaas hadden we wat afzeggingen waardoor we maar met één wissel aan de wedstrijd begonnen.

Aan het begin van de competitie speelden we thuis tegen Velsen onze veruit beste wedstrijd en werd het een 6-2 overwinning voor ons. Helaas daarna werden de prestaties na de winterstop wat wisselvalliger en doen niet wij, maar Velsen mee voor de titel.

In de eerste helft was het thuisploeg Velsen die steeds de aanval zocht en er kort op zat. Wij kwamen niet echt veel aan aanvallen toe, maar waren blij dat Gokhan een paar fraaie reddingen had waardoor het met de rust nog steeds 0-0 stond. Velsen was gebrand om voor de overwinning te gaan en dat konden wij niet op de mat leggen. Eén wissel brak ons, door het warme weer, op en toen de 1-0 werd gescoord leek het wel of de koppies gingen hangen. We hadden weinig kansen, speelden elkaar niet goed aan en het leek wel of we het op sommige momenten ook niet echt meer konden belopen. Wat een ander beeld dan de vorige pot tegen dit team. De thuisploeg combineerde door en kon zo uitlopen naar de score die de vorige keer in ons voordeel was.

Boys, de wisselvalligheid blijft en is grotendeels aan onszelf te wijten. Laten we volgende week een mooie pot tegen ons eigen club en concurrent Hoofddorp 5 op de mat leggen en proberen de laatste wedstrijden nog de nodige punten te halen om bij de Top 3 te eindigen. Dat moet haalbaar zijn!

Mike