Zondag-1 plaatst zich door zege op SCH’44 voor nacompetitie

20 mei 2017 - verslag van Hoofddorp s.v. 1

Donderdag aanstaande uitwedstrijd West Frisia

S.V. Hoofddorp’s zondag-1  krijgt in de nacompetitie de kans om eindelijk de stap naar de eerste klasse te maken. De ploeg van Jimmy Simons versloeg SCH’44 in de laatste competitiewedstrijd en eindigde daarmee op de tweede plaats in de zondag tweede klasse B. Donderdag wacht de uitwedstrijd bij West Frisia. “Wij zijn nog niet klaar, en dat was ook de bedoeling”, zei Simons na afloop van de 3-1 zege. Op een onwennig eerste kwartier, waarin SCH’44 twee goede mogelijkheden kreeg, had S.V. Hoofddorp de wedstrijd onder controle. “We scoren op de juiste momenten. Precies wanneer de wedstrijd een doelpunt nodig had, maakten wij deze om de wedstrijd snel dood te leggen.”

Bron: Het Amsterdamsche Voetbal. Lees meer: https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/hoofddorp-plaatst-zich-door-zege-op-sch44-voor-nacompetitie/

Op de foto: 2-0 scorende Lars van Rijn.