Voorbereiding voor de 2e seizoenshelft gaat redelijk

14 januari 2019 - verslag van Hoofddorp s.v. JO15-2

De voorbereidingen voor de 2e seizoenshelft zijn inmiddels al weer 1.5 week aan de gang, de kerststollen, appelflappen, oliebollen zijn weer gedag op de achtergrond verdwenen, de O15-2 is op weg om de ietwat tegenvallende resultaten van de afgelopen maanden de rug toe te keren en een goede start te maken in de voorjaars competitie, okey we moeten de laatste wedstrijd van de najaars poule nog spelen maar dat gaat ons niet hoger in de poule laten eindigen.

Inmiddels is er lekker getraind en zijn er 2 oefenwedstrijden gespeeld, de 1e tegen DIOS JO15-2, we kunnen hier redelijk kort over zijn, wij veel te sterk, maar niet overtuigend. De wedstrijd werd dan wel met 12-0 !!! gewonnen maar iedereen was het er over eens dat we hier erg veel van geleerd hebben.

Afgelopen zaterdag een serieuzere tegenstander, BSM JO15-1, deze jongens spelen danwel 2e klasse maar draaien daar mee voor de 1e plek in de poule, een waardige tegenstander dus. De wedstrijd ging redelijk gelijk op, wij wisten een goede wedstrijd neer te zetten, nog wel ruimte voor verbetering, maar regelmatig werden er prima dingen laten zien op het veld. Meende wat positionele wijzigingen gezien te hebben die redelijk positief uitpakten. We wisten de 2e oefenwedstrijd met een prima 4-2 winst naar ons toe te trekken.

Komende zaterdag dus de laatste wedstrijd in de najaars poule tegen Aalsmeer, een angstgegner volgens een aantal mensen, en ruim boven ons in de stand. Onze helden gaan deze wedstrijd gewoon goed beginnen en winnend afsluiten..

De 2e seizoenshelft (met nogal wat, qua afstand, verrassende tegenstanders in de poule) start voor de dame en heren op zaterdag 9 februari.... thuis tegen Amstelveen.

Tot dan..…