Een fel bevochten overwinning van Hoofddorp 8

03 oktober 2017 - verslag van Hoofddorp s.v. 8

6 - 2

Na een mooie overwinning vorig weekend op SVH 5 maakten de heren zich op voor een stevige wedstrijd tegen Velsen 8. Velsen 8 boekte vorig weekend een overwinning met grote uitslag en dit was onder de heren bekend. Na de aftrap was SVH direct scherp en fel op de bal. Met een aantal mooie pogingen had Hoofddorp de overhand tijdens de wedstrijd en bleek het op voorhand sterke Velsen toch zijn zwakke punten te hebben. Na enige tijd in de wedstrijd viel dan ook de 1-0 toen de heer Doornebos de bal vanuit de lucht op zijn slof nam en in de linker hoek schoot. De 1-0 stimuleerde het frisse Hoofddorp om in de eerste helft er vol in te gaan. Niet veel later vielen dan ook de 2-0 en de 3-0. Velsen leek het even niet meer te begrijpen na een sterke overwinning van vorig weekend en hier maakte Hoofddorp dan ook goed gebruik van. Met 4-0 ging men de rust in en konden de wissels zich opmaken voor een pittigere tweede helft.

De tweede helft was een wisselwerking van goals. De sterke verdediging van Hoofddorp in de eerste helft had het moeilijker en ook de voorhoede had het gas er iets minder opzitten. Het lukte Velsen om twee keer gevaarlijk door te breken en scoorde hier dan ook uit. Onnodige tegendoelpunten maar de voorhoede maakte het goed door ook 2 ballen in het net van Velsen te leggen. Met een mooie overwinning van 6-2 kan SVH 8 zeer tevreden zijn!

Sven de Nijs