Super Sunday voor de Zo 8

30 maart 2018 - verslag van Hoofddorp s.v. 8

Een klinkende overwinning

Na een totale off-day tegen Overbos was het zondag weer een feestje voor de mooiweer-voetballers van Hoofddorp 8. Het was een prachtige dag in de nog jonge lente van 2018 en ook veld 7 mocht na een lange tijd weer eens betreden worden. Reden genoeg voor de fans om er lekker voor te gaan zitten. Na een luttele 5 minuten wisten ook de supporters dat het voor hen een super-sunday zou worden.

Geweldige verdedigende tackles, goede reddingen van de uitblinkende doelman en een aantal aanvallen, waarvan de ogen van de trainer weer gingen glinsteren, waren het resultaat van de eerste helft. Vier geweldige goals van de messcherpe spits, die na zijn bezoek aan London misschien wel kan terugkeren als spits van Arsenal, en de eerste twee goals van ons kersverse teamlid betekenden dat er met een 6-0 stand gerust kon worden.

De tweede helft ging van start met een aantal frisse krachten, terwijl HFC met dezelfde elf begon. Dit leidde tot een voortzetting van de galavoorstelling die in de eerste helft was opgestart. Van akka’s tot doelpunten in de kruising en een geweldige redding hielden de fans op de banken. Enige smet op de show was het tegendoelpunt uit een penalty. Kan gebeuren!

De stijgende lijn die al ingezet werd tegen HYS, maar een dipje kende tegen Overbos heeft nu weer een vervolg gekregen. De eerst volgende wedstrijd is tegen hoogvlieger Velsen en als Hoofddorp hetzelfde als vandaag op de mat kan leggen, verwacht ik een geweldige wedstrijd.

Niels