Seizoenafsluiting met BBQ Zondag-selectie

07 juni 2016 - verslag van Hoofddorp s.v. 1

Ivar Lammers: speler van het jaar 2015/2016!

Met een heerlijke barbecue onder een warme zomerhemel sloot de zondagselectie het seizoen 2015/2016 definitief af. Het was meer dan gezellig aan de rand van veld 1, vol met prachtige speeches, warme dankbetuigingen, emotionele afscheidswoorden en met de door hoofdtrainer Simons tijdig in veiligheid gebrachte emmers water. Maar de échte hoogtepunten zaten vooral aan het begin van het officiële gedeelte: de benoeming van de speler van het jaar. In een zenuwslopend opgebouwde climax, begon voorzitter Rogier Uivel deze keer niet met de derde, maar met de vierde plaats. Een meer dan eervolle vermelding was er voor Wibout de Vetten, die op een oor(tje) na de derde plaats karaktervol moest laten aan de bronzen schoenwinnaaar en voetbaltovernaar Ibrahim Akkabi. Als tweede en winnaar van de zilveren schoen eindigde de doelpuntvaste Kobina Plange, die de club na het achterliggende seizoen helaas gaat verlaten. Winnaar van de gouden schoen en dus Speler van het Jaar 2015/2016 bij S.V, Hoofddorp werd Ivar Lammers (links op foto met voorzitter Rogier Uivel en secretaris Hans Mols). Teruggekeerd op het oude nest, was hij voor ons keurkorps van grote vaste waarde. Namens de hele vereniging; alle winnaars van plaats 4 t/m 1 harte gefeliciteerd! Een speciaal woord van dank was er (inclusief prachtige bloemen) voor de inzet van het S.V. Hoofddorp kantine-kader. Kijk in het fotoalbum voor een korte foto-impressie van de seizoensafsluiting.