O15-2 start seizoen 2018/2019 uit bij VVC

04 oktober 2018 - verslag van Hoofddorp s.v. JO15-2

0 - 3

Eindelijk, de start van de competitie, de O15-2, na 3 beker wedstrijden (waarin we overigens niet door zijn), nu ook aan de bak in de reguliere competitie en in een sterke poule met over het algemeen O15-1 teams… een mooi uitdaging voor de boys, maar ook voor de staf Nick & Rick.
Een nieuw seizoen, een nieuw team, nieuwe kansen maar vooral lekker voetballen, weer stappen maken, weer leren, maar vooral plezier hebben. De O15-2 bestaat dit sezioen uit, Luuk van Teylingen, Kyano Snoeck, Wesley Rijlaarsdam, Donny Juckers, Rowanne Hesp, Anis Jbilou, Lars Teunissen, Dario Boskani, Marco Carreira, Brian v.d. Giessen, Ralph Klaver, Nick Langeveld, Jay Theunisz, Tijn Hesseling, Jasper Moet. Vandaag ook nog 2 gastspelers, aangezien Rowanne en Wesley geblesseerd aan de kant moesten blijven. Jeroen Boetekees en Oualid Elhattache kwamen de gelederen versterken.

Een stroef begin van de wedstrijd, niet al te beste passing, vaak te zacht, achter de man of gewoon in de voeten van de tegenstander, te veel zelf die actie willen maken, soms wat te langzaam in de opbouw, gewoon een beetje onzorgvuldig allemaal. Maar goed, het team was zoekende naar de balans, elkaar even aftasten en zo’n wedstrijdje is natuurlijk weer iets anders dan de training.

De 1e helft geen doelpunten, wel een behoorlijke overtreding op Jay, onze keeper, door de spits van VVC, die eigenlijk meer dan alleen een gele kaart verdiende.
Na de rust trok de O15-2 de wedstrijd meer naar zich toe, er werd meer geconcentreerd gevoetbald en de boys coachten elkaar waar nodig. Het was Anis die de wedstrijd open brak, een schot buiten de 16-meter was onhoudaar voor de VVC goalie. Donny, die de O15-2 al eerder op voorsprong had kunnen zettten, bracht de stand op 0-2, het verzet van VVC was gebroken. Zonder echt meer in de problemen te komen werd de wedstrijd uitgespeeld, Lars scoorde uiteindelijk nog even de 0-3 na een prima snelle aanval.

Heerlijk boys, een prima overwinning op VVC, tuurlijk, er zijn een paar puntjes die beter moeten maar een 1e competitie wedstrijd meteen winnen is een goed begin en wekt vertrouwen voor de komende wedstrijden. Volgens mij een leuke groep talentvolle boys & girl (vergeet die s ff) die er gewoon een heel leuk seizoen van gaan maken….. met hier en daar een prijsje uiteraard…. 😉
Tot de volgende keer….