O15-2 ontvangt de koploper op de Ijvelden...

08 april 2019 - verslag van Hoofddorp s.v. JO15-2

0

Na een sterke, maar uiteindelijk, verloren oefenwedstrijd in Hillegom vorige week, stond er deze zaterdag een op papier zware wedstrijd op het programma. Het was Spakenburg, ongeslagen koploper, waar de O15-2 vandaag de stijgende lijn van de afgelopen weken tegen moest zien door te zetten.

 

Er werd in ieder geval lekker begonnen, prima opbouw, Jay stond sterk het doel te verdedigen, de linies die prima op elkaar aansloten. Spaneburg had het zichtbaar lastig. Spakenburg bleek erg geduldig en liet zich niet uit de tent lokken of verleiden tot onzuivere passes. De koploper zag het geduld beloond worden door de 0-1, een wat slappe pass door het midden werd opgepakt door de bezoekers, wij waren met onze gedachten al bij de aanval en stonden dus uit positie.. de linkerspits wist simpel de opgelegde kans binnen te schieten. Hoofddorp bleef echter prima voetballen, speelden hun eigen spel... het zorgde bij Spakenburg voor beginnende frustratie. Brian kreeg nog een prima kans op de gelijkmaker, maakte de juiste keuzes richting de goal maar wist de bal, de keeper was gezien, niet lekker te raken.

 

Een uitstekend fluitende scheidsrechter, floot voor de aftrap van de 2e helft. Het goede spel van Hoofddorp hield aan en onze gasten raakten met de minuut gefrustreerder. Er werd op onze helft geen kans weggegeven en wij bleven vechten voor elke meter. Een meer dan prima wedstrijd dame en heren van de O15-2!

 

Dus....., om maar even te eindigen met een aantal woorden van Nick:

 

Hopelijk heeft iedereen na gisteren weer wat meer vertrouwen gekregen in de rest van de competitie. Het de koploper zo moeilijk maken als de eennalaatste van de competitie, zegt genoeg over de positie waar we nu staan. Hier horen we niet! Er is deze competitie geen ploeg geweest die het Spakenburg zo lastig heeft gemaakt. We kregen complimenten uit alle hoeken en dat zou ons in ieder geval deels tevreden moeten stellen.

 

Nu de punten nog!

 

Als we onze instelling en motivatie van gisteren iedere wedstrijd kunnen opbrengen dan komt het helemaal goed. Ik ben trots op ons geleverde werk en dat we niet met angst en beven deze wedstrijd in zijn gegaan. Na 2 goede wedstrijden op rij zonder resultaat, wordt het zaterdag 3x is scheepsrecht.”..

 

Op naar volgende week....