Hoofddorp tegen Hoofddorp

19 april 2018 - verslag van Hoofddorp s.v. 8

Clubderby eindigt onbeslist

Na verlies tegen de koploper nam ons team het op tegen Hoofddorp 5. Zij waren veel feller en scherper in de duels en wij speelden een matige eerste helft. Het 5e scoorde voor rust twee keer en wijzelf hadden bijna geen kansen. Na de thee begon het 8e veel beter aan de tweede helft. Waar het andere team eerder beter reageerde kreeg dat nu een hele andere tegenstander tegenover zich. Het 8e begon te voetballen en er werd steeds meer druk naar voren uitgeoefend. Duels werden actiever ingegaan en vaak kwamen onze spelers als winnaar uit de strijd. Na een mooie 1-2 schoot Tom de 2-2 binnen waardoor de spanning toenam. Ondanks de constante druk van ons kon de winnende goal helaas niet gemaakt worden. De punten bleven zo wie zo weer in Hoofddorp, maar werden deze keer eerlijk verdeeld. Zoals gewoonlijk moest bij ons de tweede helft een matige eerste helft herstellen. Jammer, want als we gaan voetballen ontstaan er mooie aanvallen en combinaties. Er zijn nog vier wedstrijden te gaan en een top 3 plaats kan nog steeds. Dat zijn we ook wel aan onszelf verplicht toch?

Xander