De JO8-8 verliest nipt van CSW

18 mei 2019 - verslag van Hoofddorp s.v. JO8-8

Vandaag speelde de JO8-8 als JO8-3 tegen de JO8-1 van CSW uit Wilnis, wat een wedstrijd.. een wedstrijd met 2 gezichten, de 1e helft een volledig overwicht van de helden van SV Hoofddorp JO8-8 en een 2e helft die opgeeist werd door onze bezoekers.. Eli moest zich helaas afmelden... beterschap kerel!

Door goals van Feline, Callum en Amin scoorden wij er maar liefst 6 in de eerste 20 minuten, maarre.... CSW wist er, ondanks sterk verdedigen van Isis, Floor en Amelia, in de 2e helft gewoon “even” 7 in het netje te leggen, waarvan de zevende in de laatste “dying seconds” van de wedstrijd..

Wat een team deze JO8-8, zwaar teleurgesteld nadat de wedstrijd was afgelopen maar gevochten als leeuwen en leeuwinnen...., mooie combinaties, goede reddingen van onze goalie Oli maar ze spelen vooral met veel, heel veel plezier...

Nog 1 wedstrijd te gaan, volgende week uit bij DEM, wat is het snel gegaan dit seizoen en wat hebben de deze kids veel geleerd, elke week weer!