De JO15-2 delft het onderspit tegen Wasmeer...

18 mei 2019 - verslag van Hoofddorp s.v. JO15-2

0

Het blijft tegenzitten dit seizoen, met nog 2 wedstrijden te gaan is het seizoen bijna voorbij.... jammer genoeg was het niet zo erg succesvol voor de JO15-2 dit jaar.... vandaag kwam er weinig verandering t.o.v. de resultaten van de afgelopen maanden.. Kyano mee met de O15-1, Jay had iets met motor crossen gedaan waar zijn rechterbeen niet helemaal content mee was.... Jamie (O13-2) nam dan ook de honeurs waar op de doellijn... Umit Uzkan (O14-2) kwam vandaag bij ons zijn kunsten laten zien.

We begonnen redelijk ok in de 1e helft, we zochten de combinatie, gingen fysiek de duels aan, wilden onze wil aan de tegenstander opleggen... Het “offensief” duurde echter niet al te lang, Wasmeer kreeg de overhand en wist toch redelijk snel op 0-1 te komen... een spelhervatting, geen enkele verdediger in de buurt en de spits van de bezoekers kon vrij makkelijk inkoppen.. een 2e tegengoal liet niet lang op zich wachten, Wasmeer ging met een comfortabele 0-2 de rust in..

De 2e helft vielen er nog 4 goals voor de bezoekers, wij wisten echter ook te scoren, namelijk 3 maal, zowel Umit, Wesley als Jeroen wisten de keeper van Wasmeer te verschalken. Met 3-6 floot de scheids voor het einde van de wedstrijd.. wederom een domper voor de O15-2..

Het blijft een beetje hetzelfe verhaal jongelui... voetballen kunnen jullie wel, alleen komt dat er “samen” nog niet echt uit.. er wordt te weinig bewogen “zonder” bal, velen van ons komen niet in de bal en we missen simpelweg de wil en de overtuiging om te willen winnen.... komende zaterdag “uit” tegen UNO, laten we alles op alles zetten om deze pot winnend af te sluiten, de 3 punten “blijven” gewoon in Hoofddorp.....

Tot dan....