Blauw gelen uit Uithoorn op bezoek

04 oktober 2018 - verslag van Hoofddorp s.v. JO15-2

0

0 - 5

Na een prima start vorige week uit bij VVC, was de O15-2 vandaag gastheer van Legmeervogels O15-1. Een club waar menig SV Hoofddorp team het altijd erg lastig tegen heeft, maar goed met de winstpartij van vorige week was er vertrouwen in een goede afloop….. toch…

Lars was vandaag afwezig, Rowanne nog immer geblesseerd, toch ook weer 2 spelers die blessure vrij waren (Marco en Brian) en Wesley die weer wat speelminunten mocht maken (wat van korte duur was uiteindelijk). Hoofddorp had zichtbaar moeite met die ietwat uit de kluiten gewassen en lange spelers van Legmeervogels, ondanks het feit dat deze jongens gewoon het betere van het spel hadden kwawen wij vandaag niet in ons spel. Vond dat wij op alle linies gewoon steeds een stapje te laat waren. Ondanks een paar prima reddingen van onze keeper, wist Legmeervogels eigenlijk redelijk simpel 5 keer te scoren.

Het spel aan onze kant was te langzaam boys! Die gasten waren danwel beter, maar kregen ook gewoon veel te makkelijk de kans om te bal lekker rond te spelen, combinaties te maken, en beter te zijn. Ze waren sterk in het vroeg druk te zetten en wisten ons spel goed te ontregelen maar dat kwam eigenlijk omdat wij te langzaam handelden, te vaak teveel met de bal gingen lopen en niet die, bijvoorbeeld 1-2 aan durfden te gaan. De snelheid en zuiverhuid (inpassen en aanname) van en in ons spel moet echt omhoog en vele malen beter.

Ondanks het mindere spel toch ook weer wat goede momenten, Jay liet zien een prima keepertje te zijn met dito reddingen, op alle linies vandaag ook inzet en wilskracht gezien, die momenten moeten wel langer worden en de overhand gaan krijgen. Laat de bal het werk doen, net als in de 2e helft tegen VVC.
Volgende week een derby, thuis tegen VV UNO, deze jongens hebben 2 keer verloren, en zullen dus gebrand zijn op een goed resultaat tegen het “grote” SV Hoofddorp! Knallen dus….
Tot de volgende keer…