S.V. Hoofddorp ontevreden met een punt tegen koploper Legmeervogels

17 oktober 2015 - verslag van Hoofddorp s.v.

0

Remise in uitwedstrijd Legmeervogels ..

Trainer Jimmy Simons is beslist niet tevreden met een punt tegen de koploper van dat moment, Legmeervogels: "Na afloop baalden mijn spelers als een stekker. Dat geeft goed aan in welke fase wij momenteel zitten. De eerste fase van de competitie moesten we nog puzzelen. Nu staat het al een paar weken goed en zakken we niet meer door een bepaalde ondergrens heen. We gingen vandaag ook voor de winst. Ik ben overigens de kampioen van deze competitie nog niet tegen gekomen! ". 

Over de wedstrijd: "Vanaf het begin zat de wedstrijd eigenlijk tactisch op slot. Wij kwamen na 16 minuten na een goede aanval over links op voorsprong. Jasper de Bie gaf de bal voor, Revelinio Vermeer kwam voor zijn man en schoot binnen. In het laatste kwartier van de 1e helft kwamen zij beter in de wedstrijd. Toen stonden wij niet goed. Toch hadden wij op grond van de kansverhouding in de 1e helft eigenlijk met een 0 - 2 voorsprong de kleedkamer in moeten gaan. De tweede helft verliep zeer hectisch. In de 74e minuut maakte Yannick Steffens volgens de scheidsrechter hands in het strafschopgebied. Uit de strafschop maakte zij de 1 - 1. Daarna ging het mis, want in nog geen 5 minuten kreeg Vermeer twee keer een gele kaart. Een keer wegens praten en daarna vanwege een overtreding. Dan sta je met 10 man en wordt het nog behelpen". Het bleef niettemin bij een 1 - 1 gelijkspel en als gezegd, hielden de spelers en trainer Simons daar gemengde gevoelens aan over. 

Bron: HCNieuws.nl

 

Basisspelers: 

Jan Ziere, Yannick Steffens, Nick Witschge, Mamoudou Keta, Wibout de Vetten, Revelinio Vermeer, Nick Tavenier, Soufyan Saidi, Ibrahim Akkabi, Jasper de Bie en Rainer Sion.

 

Wissels: 

Ivar Lammers, Rogier Starke, Sven Wierda, Lars van Rijn, Daniel Kraakman, Danny de Bruijn en Mitchell Janssen.