Zondag-1 had meer verdiend dan dat ene puntje

10 oktober 2015 - verslag van Hoofddorp s.v. 1

0 - 0

Gematigd tevreden. Dat is de eerste reactie van Jimmy Simons na het laatste fluitsignaal in de thuiswedstrijd tegen Abcoude.
"We speelden goed, creëerden kansen, maar maakten het niet af. Dat is jammer, want deze wedstrijd hadden we de drie punten moeten pakken."
Waar hij weer wel tevreden over is, is het houden van de 0. "We hebben heel weinig weggegeven en dat is heel goed. Maar nogmaals - we hadden hier met drie punten van het veld moeten stappen. Dat had volkomen verdiend geweest. "
Dat naast concurrent Zilvermeeuwen met 0-1 gewonnen heeft, weet hij op dat moment nog niet. "Jammer", is zijn reactie als hij het hoort. "Maar we staan in deze competitie wel heel dicht bij elkaar. Twee keer winnen en je staat in de middenmoot.
Volgende week speelt Hoofddorp uit tegen Legmeervogels.

Bron: HCNieuws.nl

Basisspelers:

Jan Ziere, Yannick Steffens, Nick Witschge, Mamoudou Keta, Ivar Lammers, Wibout de Vetten, Nick Tavenier, Soufyan Saidi, Ibrahim Akkabi, Jasper de Bie en Revelinio Vermeer.

Wissels:

Rainer Sion, Mitchell Janssen, Jeffrey Hoefkens, Sven Wierda en Dave Agterhof.