Veld 7 op details na klaar

02 augustus 2015

Aanlegger liet er geen gras over groeien.

De aanleg van ons derde kunstgrasveld (veld 7) is gereed. Het is een prachtige aanwinst voor onze vereniging geworden, waarop we trots mogen zijn. Het kunstgrasveld ligt er prachtig bij en ruikt als nieuw! Het nieuwe wedstrijd- en trainingsveld heeft dezelfde officiële afmetingen als veld 2, inclusief twee grote vaste doelen, vier uitklapbare jeugddoelen met ballenvangers. Het is een rubberingestrooide kunstgrasmat met het nieuwste procedé van kunstgrasvezels. Aan de lange zijde langs de grondwal is het tegelpad nu aangelegd, dat zo’n 80 cm. boven het nieuwe kunstgrasveld ligt; dit geeft een uniek uitzicht over veld 7! Onze huidige trainingsvelden liggen een stuk lager dan de bestrating rondom het clubgebouw en het tegelpad van het nieuwe veld is aangesloten op de huidige bestrating. Inmiddels is het veld in gebruik genomen voor trainingen en wedstrijden. Met de komst van het derde kunstgrasveld zit S.V. Hoofddorp het komend seizoen ietsje ruimer in het jasje met de veldbezetting.