van Limpt Beveiliging & Telecommunicatie

Een inbraak of brand kan iedereen overkomen. Hoe sneller de signalering van een inbraak of het ontstaan van een brand, des te minder schade ontstaat er aan goederen, mensen en daarmee uw bedrijfscontinuïteit.

Regelt u de Beveiliging omdat de verzekering dat eist of heeft u te maken met extreme criminaliteit? Wij behandelen elke beveiligingsaanvraag met discretie en volgens de normen.

Daarnaast is de verzorging van uw datanetwerk en telecommunicatie een eerste vereiste voor een goede continuïteit van uw bedrijf.

Voor al deze facetten kan Van Limpt Beveiliging en Telecommunicatie u van dienst zijn.

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf, dat een uitgebreid assortiment producten en diensten aanbiedt, op het gebied van:

  • Elektronische en bouwkundige inbraakbeveiliging
  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole
  • Brandbeveiliging
  • Telecommunicatie
  • Datanetwerken

Voor al deze onderdelen bieden wij ook een onderhoudscontract zodat alles in optimale conditie blijft, jaar na jaar.

Wij werken met monteurs die de systemen volgens voorschriften en wettelijke eisen installeren. Daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold over de laatste technologische ontwikkelingen.

Van Limpt Beveiliging en Telecommunicatie is door het NCP erkend als BORG beveiligingsbedrijf, wat inhoudt dan de geïnstalleerd systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste wettelijke eisen (Art.28, lid 12). Het bewijs hiervan is het certificaat dat u na de installatie van ons ontvangt.

Klik hier om naar de website te gaan van Van Limpt Beveiliging & Telecommunicatie