Vrouwen

Vrouwen

De teams

Algemene info

S.V. Hoofddorp heeft volop aandacht voor het vrouwen en meidenvoetbal. De ambitie van de club is om met het eerste vrouwen elftal mee te draaien in de bandbreedte van top 3de klasse/stabiele 2de klasse zaterdag. Naast plezier is ook een prestatie neerzetten van belang.

Daarnaast heeft S.V. Hoofddorp voor dit seizoen voor het eerst een vrouwen 18+ team. Dit team speelt op een aantal vrijdag avonden in een KNVB 7x7 competitie in toernooi verband. Er wordt in toernooivorm 4 wedstrijden gespeeld, waarbij beleving en passie voor voetballen en de onderlinge gezelligheid belangrijker zijn dan je techniek. Na afloop van de wedstrijden blijft iedereen nog even voor de derde helft en blijft het nog lang gezellig op de speel locatie van die avond.
Heb je interesse om bij een van deze teams aan te sluiten, of wellicht volgend seizoen weer in een team te spelen, neem dan contact op om je interesse kenbaar te maken. Dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen onze vereniging.

TC Vrouwen en Meiden voetbal
Email: Raymond.verhagen@planet.nl