Vrouwen

Vind hier de informatie over de Vrouwen van S.V. Hoofddorp

Vrouwen

Algemene info

S.V. Hoofddorp heeft volop aandacht voor het vrouwen en meidenvoetbal. De ambitie van de club is om met het eerste vrouwenelftal mee te draaien in de bandbreedte van top 3de klasse/stabiele 2de klasse zaterdag. Naast plezier is ook een prestatie neerzetten van belang.

Afgelopen seizoen heeft S.V. Hoofddorp voor het eerst een vrouwen 18+ team ingeschreven in de 7x7 vrijdagavond competitie. Dit seizoen ‘20-‘21 komt daar een tweede 18+ team bij. Er wordt in toernooivorm 4 wedstrijden gespeeld, waarbij beleving en passie voor voetballen en de onderlinge gezelligheid belangrijker zijn dan je techniek. Na afloop van de wedstrijden blijft iedereen nog even voor de derde helft en blijft het nog lang gezellig op de speel locatie van die avond.

Heb je interesse om bij een SV Hoofddorp team aan te sluiten, of wellicht volgend seizoen weer in een team te spelen, neem dan contact op om je interesse kenbaar te maken. Dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen onze vereniging.

Email naar: meidenvoetbal@svhoofddorp.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Coördinator
Yvonne Verloop en Maurice Smit