S.V. Hoofddorp shop

S.V. Hoofddorp shop

S.V. Hoofddorp kledinglijn te koop in onze shop

S.V. Hoofddorp kledinglijn te koop in S.V. Hoofddorp shop

Het bestuur van S.V. Hoofddorp heeft de verkoop van onze ERREA-kledinglijn in eigen beheer. Op de 1e verdieping van ons clubgebouw is een hele mooie en professionele verkoopruimte ingericht waar de artikelen grotendeels uit voorraad kunnen worden gekocht, besteld, opgehaald, gepast en betaald. Pasmaten van de artikelen zijn aanwezig, eventueel bestelde sportkleding wordt binnen 1 – 2 weken geleverd. U hoeft dus niet meer “naar het dorp”; bij uw eigen vereniging schaft u eenvoudig alle benodigde voetbalkleding aan! Ons verkoopteam (Petra, Wilma, Karin, Lonneke, Ans en Tineke) zal u weer van alle adviezen voorzien en u behulpzaam zijn bij de keuzes van artikelen en maten. 

De S.V. Hoofddorp-Shop is tijdens het seizoen elke zaterdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur geopend voor al uw aankopen uit onze ERREA-kledinglijn. In de maanden augustus en september is elke woensdagavond een extra openstelling van 18.00 – 20,00 uur.

U bent er van harte welkom. 

Kledinglijn S.V. Hoofddorp verplicht

Alle spelers en speelsters van onze vereniging zijn verplicht het ERREA-wedstrijdtenue / ERREA-keepertenue conform onze kledinglijn te dragen bij alle voetbalwedstrijden van S.V. Hoofddorp. Afwijkende wedstrijdkleding t.o.v. onze kledinglijn wordt niet geaccepteerd door het bestuur en het betreffende team of speler zal worden uitgesloten van het spelen van wedstrijden. Op dit besluit zullen géén uitzonderingen worden gemaakt. De aanschaf van de ERREA-kledinglijn kan alleen in onze eigen “S.V. Hoofddorp-Shop”. 

Prijslijst

Klik hier voor de actuele prijzen van de S.V. Hoofddorp kledinglijn.