Stukart Tuinen

Stukart Studio

StukArt Studio bestaat uit een showroom, presentatieruimte, een spreekkamer en de werkplek van onze tuinontwerper Ramon van Dorsselaer.

Ramon houdt zich dagelijks bezig met de meest creatieve ideeën, trends en ontwikkelingen op het gebied van materiaal- en kleurgebruik. In de studio worden de gemaakte schetsen besproken op praktische uitvoerbaarheid, voordat de schets aan de klant wordt voorgelegd. Daarna zal samen met de opdrachtgever en de ontwerper worden besproken of het schetsontwerp voldoet aan de verwachtingen. Vervolgens kunnen de eventuele aanpassingen worden verwerkt en zal het ontwerp verder kunnen worden uitgewerkt.

Desgewenst kunnen tijdens het ontwerpproces door de opdrachtgever of ontwerper eventuele aanpassingen worden voorgesteld, zodat het uiteindelijke resultaat aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en past in het idee van de tuinontwerper.

U als opdrachtgever geeft ons de ruimte en de richtlijnen en wij smeden dat samen tot een mooi en praktisch uitvoerbaar ontwerp.
vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klik hier om naar de website te gaan van StukArt tuinen