Hoofddorppas

De HoofddorpPas, wat is dat?

De HoofddorpPas is de kortingspas waarmee u profiteert van vele kortingen bij meer dan 200 deelnemende bedrijven.

 

U leest het goed, meer dan 200 bedrijven binnen de gemeente Haarlemmermeer bieden u doorlopend fantastische kortingen op vertoon van de Hoofddorp pas en het aantal bedrijven dat zich aansluit bij de HoofddorpPas blijft maar toenemen!

Honderden euro’s voordeel

Directe korting op vertoon van de HoofddorpPas bij uw aankopen.
Wanneer u de HoofddorpPas aanschaft kunt u in het betreffende kalenderjaar  profiteren van de vele kortingen en acties die de aangesloten bedrijven u bieden. Uw voordeel kan oplopen tot vele honderden euro’s.

Kans op mooie prijzen!

Bij aanschaf van de HoofddorpPas doet uw pasnummer automatisch mee met de HoofddorpPas loterij waarin u kans maakt op mooie prijzen die door de HoofddorpPas en deelnemende bedrijven beschikbaar worden gesteld. Daarnaast ondersteunt u diverse Hoofddorpse goede doelen en evenementen.
 

Wat moet u hiervoor doen?

Vraag de HoofddorpPas aan via onze website, klik hier. Of vul het aanvraagformulier in bij een van onze vaste verkooppunten waarna u de pas direct mee krijgt. 

Wat kost de HoofddorpPas?

De HoofddorpPas kost slechts € 25,- per kalenderjaar, wanneer u iets meer dan € 2,- per maand bespaart verdient u de pas al terug. Een heel eenvoudige opgave met het ruime aanbod 

  

Blijf op de hoogte

Houd deze site in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen. We blijven op dit gebied zoveel mogelijk vernieuwen om uw voordeel maximaal te behartigen. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief waarin wij u attenderen op nieuwe ontwikkelingen rondom de HoofddorpPas en nieuwe kortingsacties.

Klik hier om naar de website te gaan van de HoofddorpPas