Stern-Ford-Hoofddorp

Stern-Ford-Hoofddorp, uw Ford dealer. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier en zakelijk, streven we naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs;
Ardea Auto is dan ook NIET DUURDER, WEL BETER.
 Stern-Ford-Hoofddorp
et merk Ford staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit zijn kernwaarden die bij Stern-Ford-Hoofddorp dagelijks worden nagestreefd.

Met gemotiveerde medewerkers zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Stern-Ford-Hoofddorp. We streven daarbij naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat we een langdurige relatie kunnen opbouwen en behouden.
In onze moderne en multifunctionele bedrijven wordt veel aandacht besteed aan een klantvriendelijke benadering. Hierbij is persoonlijk contact een belangrijk onderdeel.
Wij maken onderdeel uit van Stern Groep NV, één van de grotere, financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. De activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Bij de Groep werken circa 2.250 werknemers. Stern Groep NV staat genoteerd aan Euronext. 
 

 

Klik hier om naar de websitete gaan van Stern-Ford-Hoofddorp