Doe mee aan open NK zwemmen sportverenigingen

26 oktober 2017

0

Schrijf je nu in.

Op 21 tot en met 23 december vindt het OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP Wedstrijdzwemmen plaats in het Sportcomplex Koning Willem Alexander te HOOFDDORP. Zwem- en Poloclub Hoofddorp (ZPCH) heeft dit jaar wederom de organisatie van dit grote evenement in handen. Wij willen alle sportverenigingen in de Haarlemmermeer de gelegenheid geven om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven van dit grote toernooi. Wij nodigen jullie dan ook uit om op zaterdag 23 november deel te nemen aan estafettewedstrijden. Alle sporters uit de Haarlemmermeer kunnen via estafettes de strijd met elkaar aangaan. Dit zal plaats vinden tussen de ochtend- en middagsessies van het Open Nederlands Kampioenschap. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om tickets aan te schaffen en de Nederlandse Top in actie te zien tijdens het ONK. Wie weet kom je Ranomi Kromowidjojo of Femke Heemskerk wel tegen!

Wat vragen wij van jullie:
Een team van minimaal 4 zwemmers. 

Wat gaan we doen:
Je zwemt tegen andere sportverenigingen een estafette. Iedereen mag zelf weten welke slag. Er zullen eerst series gezwommen worden. De snelste teams mogen vervolgens aan de finale meedoen. 
De vereniging die de finale wint mag een prachtige beker in ontvangst nemen. Daarnaast zullen alle deelnemers een aandenken ontvangen.

Leeftijd van de deelnemers:
Minimaal 7 jaar en in het bezit van een zwemdiploma.

Geef je snel op als vereniging en doe mee met dit unieke evenement binnen de Haarlemmermeer.
Om je een impressie te geven van het toernooi, zie de video hieronder:

Meer info?
Paula van Laere (paulavanlaere@gmail.com)

Meld je aan met dit inschrijfformulier

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: