ZONDAG-SELECTIE - SEIZOEN 2019-2020

14 maart 2019

De afgelopen periode heeft het bestuur in samenspraak met de Technische Commissie de personele bezetting van Zondag-1 en Zondag-2 voor het nieuwe seizoen 2019-2020 nu reeds weten af te ronden.

Technische staf

Bij Zondag-1 gaan hoofdtrainer Jethro Abram en ass.-trainer Nouredinne Abdelaziz aan hun 2eseizoen bij onze vereniging beginnen en zullen met hun getoonde energie en enthousiasme de spelersgroep naar een stabiele 1e klasser gaan leiden. Keeperstrainer Ferry Moerman gaat voor het 6e seizoen onze selectiekeepers de fijne kneepjes van het keepersvak bijbrengen. Na een behoorlijke start van de competitie en een goede periode tot aan de winterstop is 2019 tot nu toe teleurstellend verlopen. De vele afwezige basisspelers door langdurige blessures zorgen er helaas voor dat de resultaten tot nu toe tegenvallen. Maar er wordt door de technische staf alles aan gedaan om samen met de spelers het 1e klasserschap veilig te stellen.

De Zondag-2 zal een nieuwe trainer voor de groep gaan krijgen. De huidige trainer Vincent Haakmat heeft te kennen gegeven, dat hij na 2 seizoenen bij onze Zondagselectie gaat stoppen. Vincent heeft met veel inzet een aantal spelers op een hoger niveau gebracht en hiermede voor een goede aansluiting met Zondag-1 gezorgd. Als nieuwe trainer voor Zondag-2 is Sergio Cameron gecontracteerd en zal René Wortelboer ook in het nieuwe seizoen de taak van ass.-trainer/teammanager van het 2e team gaan uitvoeren. Sergio Cameron is geen onbekende van de club. Enkele seizoen terug was hij nog speler van onze Zondag-1 maar door blessureleed heeft hij tijdens het seizoen moeten stoppen met voetballen. Sergio was afkomstig van Ajax-amateurs en kon na zijn eigen actieve carrière direct toetreden tot ass.-trainer bij Ajax-Zat1. Hij wil nu graag zelfstandig verder gaan als trainer en heeft in S.V. Hoofddorp een ideale vereniging gevonden om zijn ambities verder gestalte te geven.

Medische staf

De medische staf van de Zondag-selectie zal in de vertrouwde handen blijven van de fysiotherapeuten Raoul Roelofsen en Jaap Ederveen van Fysio Cura Plaza en hiermede zijn de spelers verzekerd van een optimale medische ondersteuning en begeleiding bij pijntjes en blessures.

Begeleiding

De begeleiding van Zondag-1 zal ook in het nieuwe seizoen bestaan uit de teammanagers Bert van Scheppingen en Erik Rooth. Zij zullen net als in de afgelopen jaren op meer dan adequate wijze invulling geven aan de gehele organisatie rondom het 1e elftal, van shirtje en broekje tot aan hapje en drankje, kortom aan “alles” wordt door beide mannen aandacht geschonken.

Bij Zondag-1 zal Manfred Metzger en bij Zondag-2 zal Erwin Schaefers weer als ass.-scheidsrechter met de vlag langs de lijn actief zijn en zij voeren deze taak met verve uit !