Zondag1 op trainingskamp in Spanje

13 januari 2020

0

De vrijdagochtend stond in het teken van een ontspannen veldtraining op het prachtige complex. De paar spelers met lichte klachten bleven in het hotel met de fysio en zij werkten in de gym een kracht- en hersteltraining af. De overige spelers waren onder hele mooie weersomstandigheden lekker aan het trainen en werd er gewerkt om zo fit mogelijk aan de 2e helft van het seizoen te beginnen. Zondag 26 januari wacht al weer de thuiswedstrijd tegen Kolping Boys.

Het avondprogramma hadden de spelers zelf ingevuld met een bezoek aan de grootste discotheek van Valencia. De hele spelersgroep van 20 man zaten aan een paar VIP-tafels en genoten met elkaar van de gezelligheid, de muziek en natuurlijk van een paar lekkere drankjes. Trainers en begeleiding zijn ook de stad in gegaan, maar hebben het een stuk rustiger aan gedaan …

Zaterdag stond in het teken van wat later ontbijten (of anders maar overslaan ….) en daarna uitchecken. Hierna werd vanaf het hotel een fietstocht met z’n allen door Valencia gemaakt en daarbij was ook nog tijd voor een “cultureel tintje” door het bezoeken van enkele prachtige gebouwen en kunstwerken in de stad. De rest van de middag kon vrij worden ingevuld met een bezoek aan het centrum of gewoon lekker chillen in het hotel. Aan het einde van de middag werd de groep met de bus van de organisatie naar het vliegveld gebracht voor de terugvlucht naar Schiphol, waar rond 23.30 iedereen behoorlijk moe van alle “inspanningen” huiswaarts keerden.
Eén ding is duidelijk door iedereen opgemertkt: het was een fantastisch trainingskamp waar met veel plezier en voldoening op teruggekeken kan worden !

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: