Scheidsrechter "Zelf Regelen"

08 oktober 2019

0

In de week van de scheidsrechter

Bij aanvang van seizoen 2019/2020 is het plan opgepakt, om de ons allen bekende scheidsrechter "Zelf Regelen" op zaterdag vrijaf te geven. Samen met het bestaande team scheidsrechters en een aantal coördinatoren van jeugdteams zijn plannen gemaakt. Om de doelstelling te bewerkstelligen zijn al een aantal teams benaderd. Meerdere meiden en jongens wilden wel een poging wagen en blijken het leuk te vinden om af en toe een wedstrijd te fluiten. Het grappige is dat de aanmeldingen zelfs voor sommige ouders verrassend zijn. 

Na 3 competitie weekeinden kunnen we al een aantal meiden & jongens toevoegen aan het bestaande team jeugdscheidsrechters. Jaden & Mac van de JO13-3 hebben zich aangemeld en ondertussen allebei twee wedstrijden gefloten. Bij de meiden hebben Lotus (MO15-1), Amber (MO13-1) en Danique (MO19-1) ondertussen de nodige wedstrijden voorzien van een arbiter. Simone en Demi (VR1) hebben samen het fluiten en vlaggen voor de MO15-1 al een keer verzorgd. Hoe leuk is dat!

We zijn dus op de goede weg, maar om scheidsrechter "Zelf Regelen" op zaterdag definitief vrijaf te geven hebben we nog wel een aantal toppers nodig. Uiteraard word je bij de eerste paar wedstrijden die je fluit begeleid door een ervaren scheidsrechter.

Kom jij het team scheidsrechters versterken? Meld je dan aan bij scheidsrechtercoördinator Dennis Verbeek (scheidsrechterzaken@svhoofddorp.nl).

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: