Weet jij iemand voor de vrijwilligerspluim?

23 oktober 2018

Dinerbon voor vrijwilligers die nóg meer doen. Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen.

De Vrijwilligerspluim is bedoeld voor vrijwilligers, die al dan niet lid zijn van de vereniging en die incidenteel of frequent vrijwilligerstaken voor S.V. Hoofddorp hebben verricht of nog verrichten en welke werkzaamheden bovenmatig uitgaan boven de normale verenigingstaken, zoals kantinedienst en schoonmaken gang/kleedkamers. Toekenning van de Vrijwilligerspluim is een Bestuursbeslissing, die tijdens de maandelijkse Hoofdbestuursvergadering kan worden vastgesteld en toegekend. De bijbehorende dinercheque wordt dit seizoen ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale aan de Kruisweg 949 te Hoofddorp. Ken je iemand? Mail dan de naam en motivatie via e-mail op bestuur@svhoofddorp.nl.