Vrijwilligerspluim voor Adri Middelkoop

20 december 2017

al decennia tomeloze inzet voor S.V. Hoofddorp

Adri is sinds mensenheugenis actief als wedstrijdsecretaris en organisator van ons Sinterklaasfeest. Ook is hij intensief betrokken bij vrijwel elk S.V. Hoofddorp-jeugdtoernooi en vele andere-, op onze jeugd gerichte activiteiten.

De Vrijwilligerspluim voor december 2017 komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe. Adri gefeliciteerd; binnenkort wordt de dinerbon van € 50 persoonlijk aan je overhandigd.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen. De dinercheque wordt dit seizoen ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale aan de Kruisweg 949 te Hoofddorp. Pizzeria Amici is er voor mensen die van Italië houden en waar gasten kunnen genieten van heerlijke antipasti, prachtige hout gestookte pizza's en zoete dolci. De volledig Italiaanse keukenbrigade staat garant voor authentieke klassiekers en mooie nieuwkomers. U waant zich voor even in het echte Italië.