Vrijwilligerspluim september bekend

27 september 2017

De Vrijwilligerspluim voor de maand september is bekend. De pluim is deze maand voor Hans Duijster.

Gedurende de gehele zomerperiode is Hans heel druk bezig geweest om al het speel- en trainingsmateriaal na te lopen en geheel weer op orde te brengen, zodat iedereen met perfect werkend materiaal aan de competitie kan starten. De Vrijwilligerspluim komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe. Hans gefeliciteerd; binnenkort wordt de dinerbon van € 50 persoonlijk aan je overhandigd.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan 3 in Hoofddorp.