Vrijwilligerspluim augustus en september bekend

04 september 2018

Dinerbonnen Pizzeria Amici voor Marleen, Maurice en Michel. De Vrijwilligerspluim voor augustus en september 2018 zijn er respectievelijk voor Marleen van Poelgeest, Maurice Wiersma en Michel van Bokhoven.

Marleen ontvangt de pluim voor haar inzet aan de ‘bediende kant’ van de bar en voor haar vrijwilligerswerk rondom het voetbalkamp bij een voetbaltoernooi. Ook haar inzet voor S.V. Hoofddorp partner Stars in their Eyes is zeer gewaardeerd.

Maurice Wiersma en Michel van Bokhoven ontvangen de Vrijwilligerspluim voor hun begeleiding van keepers van 10 tot 19 jaar uit de breedtesport. Ook zetten zij zich enorm in bij de begeleiding van de eerstejaars Benjamini’s.

Alle drie van harte gefeliciteerd. Binnenkort ontvangt een ieder uit handen van één van onze bestuursleden de dinercheque van € 50, te besteden bij Pizzeria Amici Originale.

Lees hier meer over de Vrijwilligerspluim en de eerdere ontvangers van deze blijk van waardering voor de werkzaamheden van S.V. Hoofddorp vrijwilligers, die uitgingen boven de reguliere verenigingstaken.