VRIJWILLIGERSPLUIM VOOR KANTINEKANJERS

22 april 2016

0

Van harte.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Kantonees Specialilteiten Restaurant Lucky City in het winkelcentrum Toolenburg (Markenburg 149) in Hoofddorp. 

Voor de maand maart ontvangt Floor van Goethem de VrijwilligersPluim voor zijn jarenlange inzet in de kantine achter de bar en voor zijn werkzaamheden voor de Onderhoudsploeg van S.V. Hoofddorp. 

Voor de maand april krijgt Petra Ravelli ook geheel verdiend de VrijwilligersPluim voor de ontelbare bardiensten die zij voor S.V. Hoofddorp gedurende vele jaren met veel enthousiasme heeft gedraaid.

Petra en Floor van harte gefeliciteerd. Binnenkort ontvangen jullie uit handen van een van de bestuursleden de welverdiende dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is bij Lucky City.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: