VOOR DE MAAND MAART IS DE VRIJWILLIGERSPLUIM DOOR HET BESTUUR VAN S.V. HOOFDDORP TOEGEKEND AAN..

11 april 2020

Hajar el Hamami

De vrijwilligerspluim voor de maand maart is voor Hajar el Hamami.  Hajar is zelf geen lid bij S.V. Hoofddorp.  Haar broer, Rida, speelt bij S.V. Hoofddorp.  Dit seizoen speelt Rida op zaterdag in de JO16-1.  Elk seizoen, als het team waar Rida in speelt, bardienst heeft, is Hajar bereid om achter de bar te staan namens het team van haar broertje.  Dat vinden wij een zeer bijzondere instelling en Hajar is daarmee in onze ogen een voorbeeld voor iedereen.  Daarom krijgt Hajar deze maand de vrijwilligerspluim. Hajar krijgt een dinercheque voor twee personen. De dinercheque wordt ter beschikking gesteld door “Come To Thai Wok”  Concourslaan 19, 2132 DH te Hoofddorp.

Heerlijk eten & drinken in Oosterse sferen

Geniet van een heerlijke maaltijd en laat u verwennen in oosterse stijl! Uit eten, maar dan toch even anders. Het doel van “Come To Thai Wok” is om u van een heerlijke maaltijd te voorzien in een aangename omgeving.