Voetbal.nl App als ClubAPP

12 april 2019

Na onze geweldige website, Facebook-pagina, Twitter- en Instagram account hebben we met VOETBAL.NL App een nieuw medium om onze leden te informeren.

Wat is VOETBAL.NL App

De app Voetbal.nl bevat onder andere programma’s, uitslagen en standen van alle KNVB-competities. Zo kan je een lijst samenstellen van favoriete teams, verenigingen en personen die je wilt volgen. Zo kun je bijvoorbeeld het programma van je kind in je agenda zetten, zodat je altijd op de hoogte bent wanneer hij/zij moet spelen.

In het programmaoverzicht zie je de wedstrijden van de teams waar je onderdeel van bent. Welke wedstrijden hier getoond worden is afhankelijk van een aantal instellingen. Wedstrijden die nog niet definitief zijn ingepland of wedstrijden die nog niet gepubliceerd zijn, worden bijvoorbeeld nog niet getoond.

VOETBAL.NL App als eigen ClubAPP

Naast het feit dat VOETBAL.NL App te gebruiken is voor programma’s, uitslagen en standen van je favoriete teams, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om deze App ook te gebruiken als eigen S.V. Hoofddorp APP.

Hiermee kunnen we onze leden en toeschouwers van allerlei leuk en nuttig clubnieuws op de hoogte houden. Met de App kunnen we dus als vereniging eenvoudig berichten opmaken en deze naar de leden versturen.  Gaat de geplande wedstrijd op zaterdagmorgen niet door? Dan kunnen we direct een bericht sturen zodat de spelers die het betreft direct op de hoogte zijn.

Verenigingsactiviteiten! Allemaal in de APP!

Met de VOETBAL.NL App is straks de schakel tussen de vereniging en de leden. Het zorgt ervoor dat nuttige informatie ook zichtbaar is in de app, zoals vrijwiligerstaken / bar dienst etc.. Alle informatie staat straks direct in de app.

Maar het gaat verder dan alleen vrijwilligerstaken. Binnenkort is ook alle informatie rondom diverse andere activiteiten zichtbaar op de APP. Van de vrijwilligersavond tot de jaarvergadering en van een commissievergadering tot de jaarlijkse club barbecue. Alle leden hebben met VOETBAL.NL App alle wedstrijden, trainingen, vrijwilligerstaken en andere verenigingsactiviteiten altijd direct bij de hand op de smartphone. Makkelijker kan haast niet.

Hoe kun je VOETBAL.NL App nu gebruiken?

Inmiddels weten wij dat 71% van onze leden de VOETBAL.NL App actief gebruiken. Ik weet niet of we de 100% gaan halen, maar we streven uiteraard naar zo veel mogelijk.

Voor degene die nog niet weten hoe je de APP kunt instellen op je favoriete club, zie hieronder een kleine handleiding:

1. Download en installeer via APPSTORE of GOOGLE PLAYSTORE  de “Voetbal.nl” app
  2. Open de App en ga naar “Instellingen”
  3. Ga naar “Club Instellingen” en selecteer “Hoofddorp s.v.”
  4. Alle algemene clubberichten zul je op je hoofdscherm kunnen zien
  5. Speciale “Activiteiten” zie je in je “Programma” gedeelte.

Voor vragen even naar communicatie@svhoofddorp.nl mailen.. Ik doe er alles aan om op tijd te reageren op je vraag.

Onur Ozyigit
Bestuurslid Sectie Communicatie & PR

Klik hieronder voor voorbeeld afbeeldingen.