VERNIEUWEN INGANG PARKEERPLAATS S.V. HOOFDDORP

23 januari 2020

De gemeente Haarlemmermeer zal voor het verbeteren van de verkeersveiligheid de ingang van onze parkeerplaats aan de IJweg gaan vernieuwen.

De beide zijden van de ingang zullen met 1 mtr. worden verbreed t.o.v. de bestaande situatie, er wordt een witte streklaag in het midden van de ingang aangebracht voor in- en uitrijdend verkeer en de ingang zal een verhogingsplateau krijgen. De uitvoering is door de aannemer gepland van maandag 17 t/m woensdag 19 februari a.s. Tijdens deze dagen is de parkeerplaats niet te bereiken c.q. niet te gebruiken door onze leden. Het grasveld tegenover onze parkeerplaats zal gemaaid worden en kan als tijdelijke parkeerplaats worden gebruikt. Het alternatief voor onze leden is om deze 3 dagen zo veel mogelijk met de fiets te komen naar ons sportcomplex.