AFC AJAX verlengt overeenkomst S.V. Hoofddorp

17 maart 2018

Hoofddorpse voetbalclub ook komende twee jaar Ster Partner.

S.V. Hoofddorp is ook de komende twee jaar Ster Partnerclub van Ajax. Onze vereniging heeft al heel veel jaren een samenwerking met de Amsterdamse topclub. Nadat Ajax een tweetal jaar geleden de samenwerking met ca. 40 partnerclubs nieuw leven heeft ingeblazen is deze samenwerking intensiever geworden. Slechts negen verenigingen van de veertig hebben de Ster status verworven, de hoogste van de drie categorieën waarin de veertig partnerclubs kunnen worden ingedeeld. Afgelopen week ontving S.V. Hoofddorp bericht van Ajax dat de vereniging ook de komende twee seizoenen in de hoogste categorie partnerclub (Ster Partner) is ingedeeld. Dit op basis van de gestructureerde jeugdopleiding, het aanwezige technische kader en de accommodatie en alle additionele faciliteiten voor de jeugd selectiespelers. De samenwerking houd o.a. in dat de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp wordt uitgenodigd voor voetbaltechnische bijeenkomsten, train de trainer sessies, deelname aan toernooien bij Ajax op de Toekomst en consultancy en ondersteuning op bijvoorbeeld het vlak van video-analyse en verder structureren van het jeugdplan. S.V. Hoofddorp is bijzonder trots op dit resultaat en kijkt vol vertrouwen uit naar de verdere samenwerking met Ajax.

Chris Schuthof

Hoofd Jeugdopleiding S.V. Hoofddorp