Vereniginspluim voor Walter Loogman

13 oktober 2019

Al meer dan 20 jaar gewaardeerd vrijwilliger van S.V. Hoofddorp

Voor zijn niet-aflatende inzet en zijn vrijwillige bijdrage aan vele zaken zoals, aanleg en onderhoud van o.a. elektriciteitsvoorzieningen op en om het clubgebouw.

De Vrijwilligerspluim voor mei 2019 komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe.

Walter gefeliciteerd.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen. De dinercheque werd ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale aan de Kruisweg 949 te Hoofddorp.

Pizzeria Amici is er voor mensen die van Italië houden en waar gasten kunnen genieten van heerlijke antipasti, prachtige hout gestookte pizza's en zoete dolci. De volledig Italiaanse keukenbrigade staat garant voor authentieke klassiekers en mooie nieuwkomers. U waant zich voor even in het echte Italië.