Verenigingspluim voor Piet Tameris

13 oktober 2019

Al meer dan 50 jaar lid van de vereniging, nu vrijwilliger van de onderhoudsploeg

Piet Tameris is een echt verenigingsmens en sinds enkele jaren allround medewerker van de onderhoudsploeg. Piet zet zich m.n. in voor het onderhoud aan het groen op het complex. Daarnaast trekt hij de lijnen op de grasvelden en veel meer.

De Vrijwilligerspluim voor juni 2019 komt hem hierdoor dan ook meer dan verdiend toe, Piet van harte gefeliciteerd.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen. De dinercheque werd ter beschikking gesteld door Pizzeria Amici Originale aan de Kruisweg 949 te Hoofddorp.

Pizzeria Amici is er voor mensen die van Italië houden en waar gasten kunnen genieten van heerlijke antipasti, prachtige hout gestookte pizza's en zoete dolci. De volledig Italiaanse keukenbrigade staat garant voor authentieke klassiekers en mooie nieuwkomers. U waant zich voor even in het echte Italië.