Unieke veiling bij S.V. Hoofddorp

02 november 2018

Donderdag 15 november in de kantine. Op deze avond houden wij een grootse veiling t.b.v. onze club. De opbrengst zal in zijn geheel ten goede komen aan de breedtesport van onze vereniging.

Bied op unieke kavels! Deelname aan de avond € 25 per persoon. Dit bedrag is inclusief een walking dinner, vrij drinken, entertainment en ‘a lot of fun’. Inloop is vanaf 18.30. Veilingmeester is Andy Houtkamp, radioverslaggever van de NOS. Co Meijer, oud Ajax-speler luistert de avond op met anekdotes over zijn Ajax-periode, zanger Luca Meijer treedt op en DJ William verzorgt de muzikale omlijsting. Je reservering voor deze unieke avond is gewenst. Voorafgaande aan de veiling al een bod plaatsen? Dan kan! Stuur je reservering en je eventuele bod naar sponsorzaken@svhoofddorp.nl of j.erkemeij@quicknet.nl. Kom je ook?

Klik hier voor meer informatie over het programma en lees hier welke kavels ter veiling worden aangeboden.