Veertien extra breedtesport trainers gecertificeerd

14 juni 2018

0

Breedtesport-trainers halen certificaat train-de-trainer onderbouw

Dit seizoen hebben opnieuw 14 onderbouw (Benjamini's t/m JO12/MO13) breedtesport trainers hun trainerscertificaat behaald door het volgen van onze 'in-house' train-de-trainer onderbouwcursus. 

Deze in-house cursus bestond uit 6 intensieve, interactieve en voetbalinhoudelijke vrijdagavonden, waarin veel kennis en praktische tips zijn gedeeld. Daarnaast hebben de deelnemers thuis een aantal trainingsoefeningen voorbereid en ten uitvoer gebracht op een veld met sv Hoofddorp spe(e)l(st)ers. Dit alles onder de deskundige en enthousiaste leiding van Martijn Blijvleven heeft er toe geleid dat de trainers de nodige handvatten aangereikt hebben gekregen om nog beter training te kunnen geven. Uiteraard is dit alles met als doel om de spelers nog betere en leukere trainingen aan te kunnen bieden. De deelnemers hebben aangegeven deze in-house cursus zeer waardevol te vinden en we kijken daarom net als vorig seizoen terug op een zeer geslaagde activiteit. 

De afgelopen twee seizoenen hebben inmiddels 28 van onze onderbouwtrainers deze 'in-house' cursus met succes doorlopen. Een prachtig resultaat! Daarnaast is het jeugdbestuur trots op de inzet en betrokkenheid van alle deelnemers en organisatoren!

Wil jij in het nieuwe seizoen ook deelnemen aan deze in-house de train-de-trainer cursus op vrijdagavond? Meld je dan alvast aan bij svh-jeugdsecretaris@kpnmail.nl Behalve aanwezigheid zijn hier geen andere plichten/kosten aan verbonden.  

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: