Veel nieuwe stages BVO's voor S.V. Hoofddorp talent

03 maart 2017

Jeugdopleiding S.V. Hoofddorp floreert!

De jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp floreert als nooit te voren. Elk seizoen levert onze vereniging weer een aantal spelers af aan een betaald voetbal organisatie (BVO). Voorafgaand aan  een overgang worden spelers uitgenodigd voor een stage om  te testen of zij in aanmerking komen voor een plaats in de jeugdselectie bij betreffende BVO. S.V. Hoofddorp is dan ook trots, dat er opnieuw een fors aantal spelers van onze vereniging zijn uitgenodigd voor stages bij BVO’s.

Het betreft de volgende spelers:

Yordi van der Velde (JO10-1) is uitgenodigd voor een stage bij AFC Ajax.

Junior Driessen (JO13-1), Noah Topic (JO13-1) en Sisqo Lever (JO15-1) zijn allen uitgenodigd voor een stage bij FC Volendam.

Rody Bessem (JO17-1) is uitgenodigd voor een stage bij ADO/Den Haag.

Kane Prins (JO17-1) is uitgenodigd voor een stage bij zowel FC Utrecht als Almere City FC.

Tom Smit (JO11-1) stage bij FC Volendam.

S.V. Hoofddorp wenst alle jongens heel veel succes!

Talentendagen

Ben je nog geen lid van S.V. Hoofddorp en wil jij je ook in de picture spelen? Meld je dan aan voor de talentendagen van S.V. Hoofddorp via talentendagen@svhoofddorp.nl