UPDATE | Trainingsschema - 2e trainingen breedtesport jeugd ingepland

12 augustus 2019

Achter de schermen wordt er zoals ieder jaar keihard gewerkt om het voetballen mogelijk te maken voor onze leden.

UPDATE 23-08-2019 | Eerder dan aangekondigd is een update van het trainingsschema op de website gepubliceerd. Hierin hebben diverse wijzigingen plaatsgevonden, waarover de individuele jeugdtrainers zijn geïnformeerd. In deze versie zijn nu ook de 2etrainingen van de breedtesport jeugd opgenomen. Zijn er breedtesport teams die alsnog een 2e training willen aanvragen dan kan dit op de lichtpaarse onbezette velden. Stuur dan een mail aan: svh-jeugdsecretaris@kpnmail.nl met je wensen.

Trainingsschema 2019-2020

Het is weer gelukt om een trainingsschema te maken. Is jaarlijks een hels karwei omdat je graag rekening wilt houden met de wensen van alle teams. Soms lukt dat, maar soms ook weer niet. Dit jaar hebben we gemerkt dat de 'woensdag' erg populair is. Voor heel veel teams is de wens gehonoreerd, maar voor een deel helaas niet. Het is helaas niet anders.

De breedtesportteams kunnen overigens vanaf 31 augustus op de velden en zich voorbereiden voor het nieuwe seizoen.. Van dinsdag 20 augustus tot en met zaterdag 24 augustus is Hans Duijster in de avonden op de club, zodat de trainers/leiders de sleutels en de ballen kunnen komen ophalen.

Er is nog overleg over de trainingstijden van een aantal teams. We hopen volgende week een update te publiceren.

Ter info, de 2e trainingen van de breedtesport staan nog niet in het schema. Deze worden begin september bekend gemaakt.

Trainingsschema 2019-2020