Trainingsschema zo goed als rond | Mededeling

12 augustus 2019

Achter de schermen wordt er zoals ieder jaar keihard gewerkt om het voetballen mogelijk te maken voor onze leden.

Het is weer gelukt om een trainingsschema te maken. Is jaarlijks een hels karwei omdat je graag rekening wilt houden met de wensen van alle teams. Soms lukt dat, maar soms ook weer niet. Dit jaar hebben we gemerkt dat de 'woensdag' erg populair is. Voor heel veel teams is de wens gehonoreerd, maar voor een deel helaas niet. Het is helaas niet anders.

De breedtesportteams kunnen overigens vanaf 26 augustus op de velden en zich voorbereiden voor het nieuwe seizoen.. Van dinsdag 20 augustus tot en met zaterdag 24 augustus is Hans Duijster in de avonden op de club, zodat de trainers/leiders de sleutels en de ballen kunnen komen ophalen.

Er is nog overleg over de trainingstijden van een aantal teams. We hopen volgende week een update te publiceren.

Ter info, de 2e trainingen van de breedtesport staan nog niet in het schema. Deze worden begin september bekend gemaakt.

Trainingsschema 2019-2020