Trainingsschema 2020 - 2021 bekend | update 29-08-2020

30 juli 2020

0

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

UPDATE 29-08-2020:

Trainingsschema inclusief 2e trainingen jeugd breedtesport.
Hierbij een update van het trainingsschema inclusief de 2e trainingen voor jeugdteams breedtesport, voor de teams die dit hebben doorgegeven. Voor jeugdteams die ook nog een 2e training willen is er nog ruimte op de nog niet ingeplande of gereserveerde velden. 

LINK NAAR TRAININGSSCHEMA


Hopelijk krijgen we het met elkaar voor elkaar dat het Corona virus niet te veel toeneemt en kan het seizoen zodoende zo 'gewoon' mogelijk verlopen.
Het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2020-2021 is er. Alle teams kunnen vanaf maandag 17 augustus starten met trainen. 

Bij het inrichten van het trainingsschema hebben we zoveel mogelijk met ieders individuele wensen rekening gehouden. Dat is in veel gevallen gelukt, maar helaas niet altijd. We vragen uw begrip hiervoor, want dit schema is elk jaar een fikse puzzel.
Omdat nog niet alle teams een trainer hebben, staan voor sommige teams alleen nog reserveringen in het schema (zonder teamnaam). Het schema zal hier de komende periode nog voor worden aangepast. 

Trainers/leiders van jeugdbreedtesport teams kunnen vanaf nu - indien ze dat willen - een 2e trainingsmoment aanvragen op de nog niet bezette en nog niet gereserveerde velden (zie lichtpaarse vlakken). Geef dit dan door via svh-jeugdsecretaris@kpnmail.nl. Het aangepaste trainingsschema inclusief 2e trainingen voor jeugdbreedtesport teams wordt eind augustus gepubliceerd.  

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: