Jerry Verschoor en S.V. Hoofddorp na dit seizoen uit elkaar

08 januari 2018

Het bestuur van S.V. Hoofddorp en Jerry Verschoor hebben in goed overleg besloten om het contract als hoofdtrainer van Zondag-1 aan het einde van dit seizoen niet te verlengen. Verschoor is in het bezit van het trainersdiploma TC-2 en voor de 1e klasse is TC-1 verplicht. Voor het seizoen 2017-2018 heeft S.V. Hoofddorp van de KNVB-dispensatie voor Verschoor ontvangen. Door redenen in de privé- en werksfeer is het Verschoor helaas niet gelukt om dit seizoen verplicht de cursus TC-1 te gaan volgen, pas over een paar jaar heeft Verschoor hier de mogelijkheid voor.

Jerry Verschoor oefent met veel plezier zijn huidige functie uit en hij wil dan ook graag als hoofdtrainer aan de slag bij een 2e of 3e klasser in onze regio. Het bestuur betreurt de gang van zaken dat Verschoor moet stoppen, want hij is een product van de eigen trainersopleiding en dit kan helaas geen voortzetting binnen de eigen club krijgen. De technische commissie van S.V. Hoofddorp is samen met het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor de Zondag-1.

Samen met zijn assistent Raymond van der Kleij heeft Jerry Verschoor een goede start gemaakt in de 1e klasse. Met twaalf punten uit elf wedstrijden, bezit Hoofddorp-1 een negende plaats. Door een paar ongelukkige wedstrijden met onnodig puntverlies had dit een hogere positie kunnen zijn, maar Verschoor is er zeker van overtuigd dat aan het einde van de competitie een stabiele middenmootpositie mogelijk is. Hiervoor gaat de selectie en technische staf in januari op trainingskamp in Oldenzaal en dan zal de basis gelegd worden voor een nog succesvollere 2e seizoenshelft.