Geef je op voor 'Train de Trainercursus' S.V.Hoofddorp

25 oktober 2017

0

Kosteloze deelname m.m.v. SoccerXperience.

Je vindt het leuk om de jongens en/of meisjes van S.V. Hoofddorp, in de leeftijdscategorie van 7 t/m 13 jaar, te trainen. Je wilt ze graag de basis van het voetbalspelletje bijbrengen en plezier met ze maken. Je doet dat al een aantal jaar of je bent dit seizoen begonnen. En je wilt hiervoor graag een korte cursus volgen waardoor je nog beter in staat bent om jouw trainingen en coaching vorm te geven. Herken je jezelf in deze omschrijving? Geef je dan nu op voor de ‘S.V. Hoofddorp train-de-trainercursus’ voor train(st)ers van de 2e jaars Benjamini’s of JO/MO 8 t/m JO/MO 13!

Instructeur en organisatie

De instructeur tijdens deze cursusavonden is Martijn Blijleven van onze partner-organisatie voetbalschool SoccerXperience. Martijn verzorgt de inhoudelijke kant van de trainingen. Voor de organisatie op de avonden zelf wordt hij ondersteund door Inge de Graaf-Oudhuis (jeugdsecretaris S.V. Hoofddorp).

Cursusinhoud en -data

Deze cursus zal bestaan uit 6 cursusavonden van 3 uur per avond. De cursusavonden zullen eens per 3 weken worden gehouden. Alle leeftijdscategorieën van de pupillen komen aan bod. Elke avond zal bestaan uit een instructiegedeelte in een instructieruimte en veel praktijkoefeningen op het veld, vaak met jullie eigen jeugdteams van S.V. Hoofddorp. Voor elke cursusavond bereid je een praktijkoefening voor (of een deel van een training of een oefening voor coaching). Verder is er geen zelfstudie nodig.

Na elke cursusavond kun je het geleerde tijdens je eigen trainingen verder in de praktijk brengen.

Cursuslokatie:
S.V. Hoofddorp, instructieruimte 1e etage + praktijkoefeningen op KG 2.

De cursus wordt gehouden op vrijdagavond, van 18.30 -21.30u op de volgende data:

Vrijdagavond

18.30 – 21.30

3-11-2017

24-11-2017

15-12-2017

19-1-2018

9-2-2018

2-3-2018


Kosten:
Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten we van je dat je tenminste 5 van de 6  cursusavonden aanwezig bent!

Inschrijving:

Er is een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in, want vol = vol.
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen aan: svh-jeugdsecretaris@kpnmail.nl. Vermeldt daarbij s.v.p aan welk(e) team(s) je momenteel training geeft.

Referenties:

De cursisten van afgelopen jaar waardeerden de training met het cijfer 9! Als je van 1 van de deelnemers wilt horen hoe zij de cursus hebben ervaren, dan kun je bijvoorbeeld contact opnemen met: Ergin Erbay (eribay09@gmail.com) / Frank Borninkhof (frankborninkhof@electrocalorique.nl) (trainers/leiders JO 11-4), Sterre Nijburg (sterre.nijburg@hotmail.com) /Lois Dekker, (lois@4xdekker.nl) (trainers/leiders JO 9-2), Sander Bootsma (sander@bootsma.nu)  (trainer JO 9-3), Marlies Gerritsen (marlies.gerritsen@gmail.com) (trainster JO 9-6).

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met een van onze breedtesport coördinatoren Dennis Grimbergen (06-14185428)  of John Hesp (06-57212540).

Met sportieve groet, mede namens het Jeugdbestuur van S.V. Hoofddorp,

Martijn Blijleven (SoccerXperience) en Inge de Graaf-Oudhuis (jeugdsecretaris S.V. Hoofddorp)               

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: