Toernooi de Toekomst

30 oktober 2019

0

In de herfstvakantie mochten onze 2e jaars Benjamini’s (geboortejaar 2013) wederom meedoen aan het Toernooi De Toekomst bij Ajax.

Een geweldige ervaring voor een aantal van onze jonge toppers. Het werd een dag om niet snel te vergeten. Na een eerste poule fase waarin 2 keer werd verloren haalden we net niet de Champions Leaugue fase van dit toernooi. Dat bleek achteraf helemaal niet zo verkeerd, want na 4 glansrijke overwinningen in de tweede poule fase stonden we in de halve finale van de Europa League. Ook hier liet Sv Hoofddorp zich van zijn beste kant zien en met een ruime overwinning stelden we een plek in de finale veilig.

Nadat we ons aan de zijlijn hadden verzameld en met muzikale begeleiding het veld betraden stond iedereen klaar voor de finale. Beste spannend zo voor al die mensen. Het werd een pittige partij en het publiek leefde mee. Sv Hoofddorp hield echter het hoofd koel en na een aantal hele mooie goals werden onze toppers winnaar van de Europa Leaugue. En jeetje, daar hoorde ook nog eens een prachtige beker bij. 9 trotse Benjamini’s straalden bij het zien van de Cup. Coaches, ouders en andere supporters straalden mee. Het was een super leuke ervaring.

Mannen, goed gedaan! We zijn trots op jullie.

Coaches Benamini’s

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: