Tijdelijk trainingsschema ivm vertraging oplevering veld 8

25 augustus 2018

Schema gaat maandag 27 augustus in

Omdat er vertraging is bij de oplevering van veld 8 is een tijdelijk trainingsschema samengesteld waarbij de teams die op veld 8 ingedeeld staan tijdelijk een plek op een ander veld hebben gekregen. De meeste teams zijn op dezelfde dag en tijd blijven staan, maar zijn op een ander veld bijgeplaatst. Voor sommige teams is de trainingstijd een half uur of een uur vervroegd. In dat geval heeft het trainingsveld met de teamnaam een middelroze kleur. Om dezelfde reden zijn de avondwedstrijden schema's en de meeste tweede trainingen van breedtesport teams tijdelijk uit het trainingsschema verwijderd. De komende weken kunnen er thuis derhalve geen oefen- of inhaalwedstrijden worden gepland. Het oude trainingsschema is voorlopig buiten werking gesteld.

Klik hier voor het tijdelijke schema
Klik hier voor de kleedkamerindeling