Tegenslag bij ingebruikname kunstgrasveld 8

23 september 2018

Verlichting defect na aanleg

Helaas zijn de lichtmasten van veld 8 defect geraakt als gevolg van de aanleg van het nieuwe veld. De aannemer wordt gevraagd dit zo snel mogelijk in orde te maken. Tot zolang de lichtmasten niet werken is het niet mogelijk om op KG8 te trainen na 19.00u. Daarom zal voorlopig vanaf 19.00u het tijdelijke trainingsschema weer in werking treden. Dat is in het nieuwe trainingsschema verwerkt. Dat betekent dat ook de lichtwedstrijdenschema's voor oefenwedstrijden tot nader bericht weer zijn komen te vervallen. Het is helaas niet duidelijk tot wanneer dit schema zal gelden. Dat hangt af van op welke termijn de aannemer van de gemeente de lichtmasten van KG 8 in orde kan maken. Zodra daar meer over bekend is laten we dat uiteraard via de website weten. Klik hier voor het aangepaste trainingsschema.