UPDATE | Teamindelingen bekend vanaf 9 augustus | Voetbalzaken

05 juli 2019

We kunnen ons wel voorstellen dat je graag wilt weten in welk team je komend seizoen gaat spelen.

UPDATE | 15 juli 2019 | In het verleden was het zo dat we rond 15 juli de competitie-indelingen kregen van de KNVB zodat de clubs deze, samen met de teamindelingen, op hun website konden publiceren. Dit jaar is het voor onze district blijkbaar anders. We hebben het volgende geïnformeerd gekregen:

"De voorbereidingen op het seizoen 2019/’20 zijn in volle gang. Dit vergt de nodige tijd en het kan daarom betekenen dat bepaalde informatie over jouw favoriete team(s) nog niet bekend is. We brengen je door middel van dit artikel graag op de hoogte van de gang van zaken en de laatste ontwikkelingen.

Op 1 juli is het seizoen 2019/’20 officieel van start gegaan. Dit houdt in dat alle gegevens van het afgelopen seizoen zijn verwijderd uit Voetbal.nl.

Verenigingen worden verzocht teams toe te voegen en vervolgens leden toe te voegen aan deze teams. Zo lang een vereniging nog geen teams heeft aangemaakt, zijn deze nog niet vindbaar bij Voetbal.nl.

INDELINGEN
Tegelijkertijd gaat de KNVB aan de slag om al deze teams in te delen in de verschillende (beker)competities. De districten Zuid 1, Zuid 2, Oost en Noord publiceren op 15 juli de competitie-indelingen voor de B-categorie. West 1 en West 2 doen dit op 9 augustus. Indelingen bij de A-categorie worden in alle districten op 15 juli gepubliceerd."

De teampagina's van de selectie-teams zullen dus zo snel mogelijk worden gepubliceerd, maar de breedtesportteams moeten helaas nog even wachten tot waarschijnlijk 9 augustus. Nog even geduld dus. Mochten er updates zijn voor wat betreft het bovenstaande, zullen wij deze zo snel mogelijk richting onze leden communiceren.