Team-indelingen staan op de website | UPDATE

19 augustus 2019

0

De team-indelingen staan eindelijk op de website.

UPDATE 19-08-2019 14:49

Te voorbarig geweest met de info hieronder. Ter correctie: De teamindelingen van de selectieteams zijn helaas nog niet gecommuniceerd met de afdelingscoördinatoren. Deze pagina's zullen deze week in orde gemaakt worden. Dit geldt ook voor de Onder 8 pagina's en de seniorenpagina's. 


Iets later dan gedacht, maar de team-indelingen staan eindelijk op onze website. Dat het iets later is dan gedacht, komt eigelnlijk door de KNVB. Zij hebben ervoor gekozen om de publicatie van de competitie-indelingen van A-categorie (selecties) B-categorie (breedtesport) te scheiden.

De competitie-indelingen voor de B-categorie zijn op 9 augustus pas gepubliceerd. Dit betekent dat wij vanaf 9 augustus de website hebben kunnen synchroniseren.

De afdelingscoördinatoren zijn de afgelopen week druk bezig geweest om bij alle teampagina's de indelingen en diverse info toe te voegen. Alle lof daarvoor, want het is een hels karwei.. Ik heb nu vernomen dat het allemaal gelukt is en dat alle info voor wat betreft de team-indelingen nu terug te vinden zijn op de website.

Namens S.V. Hoofddorp wens ik iedereen een zeer succesvol en leuk voetbalseizoen toe.

Onur Ozyigit (Communicatie & PR)

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: