Geef je op voor de ‘train de trainer-cursus’ van s.v. Hoofddorp

12 oktober 2018

0

Jeugdtrainercursus voor jongens/meisjes 6 t/m 13 jaar. Je vindt het leuk om de jongens en/of meisjes van S.V. Hoofddorp, in de leeftijdscategorie van 6 t/m 13 jaar, te trainen. Je wilt ze graag de basis van het voetbalspelletje bijbrengen en plezier met ze maken.

Je doet dat al een aantal jaar, je bent dit seizoen begonnen of je bent van plan dit binnenkort te gaan doen. En je wilt hiervoor graag een korte cursus volgen waardoor je nog beter in staat bent om jouw trainingen en coaching vorm te geven. Herken je jezelf in deze omschrijving? Geef je dan nu op voor de ‘s.v. Hoofddorp train-de-trainercursus’ voor train(st)ers van de 2e jaars Benjamini’s of JO/MO 8 t/m JO/MO 13! 

Instructeur en organisatie
De instructeur tijdens deze cursusavonden is Martijn Blijleven, naast Hoofd Jeugdopleiding van sv Hoofddorp tevens oprichter van onze partner-organisatie voetbalschool SoccerXperience. Martijn verzorgt de inhoudelijke kant van de trainingen. Voor de organisatie op de avonden zelf wordt hij ondersteund door Inge de Graaf-Oudhuis (jeugdsecretaris s.v. Hoofddorp). Deze cursus is de afgelopen 2 seizoenen gewaardeerd met een 9!

Cursusinhoud en -data
Deze cursus zal bestaan uit 6 cursusavonden van 3 uur per avond. De cursusavonden zullen eens per 3 weken worden gehouden. Alle leeftijdscategorieën van de pupillen komen aan bod. Elke avond zal bestaan uit een instructiegedeelte in een instructieruimte en veel praktijkoefeningen op het veld, vaak met jullie eigen jeugdteams van s.v. Hoofddorp. Voor elke cursusavond bereid je een praktijkoefening voor (of een deel van een training of een oefening voor coaching). Verder is er geen zelfstudie nodig.

Na elke cursusavond kun je het geleerde tijdens je eigen trainingen verder in de praktijk brengen. 
De cursus wordt gehouden op vrijdagavond, van 18.30 -21.30u op de volgende data:

26 okt, 16 nov, 7 dec, 18 jan, 8 feb en 1 maart 2019


Cursuslokatie:  

s.v. Hoofddorp, instructieruimte 1e etage + praktijkoefeningen op KG 2.

Kosten:
Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten we van je dat je tenminste 5 van de 6  cursusavonden aanwezig bent!!! Alleen dan ontvang je aan het eind van de cursus het cursus certificaat.

Inschrijving:
Er is een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in, want vol = vol. 
Je kunt je inschrijven door een mail te sturen aan: jeugdsecretaris@svhoofddorp.nlVermeldt daarbij s.v.p aan welk(e) team(s) je momenteel training geeft.

 

Referenties:
De cursisten van de afgelopen 2 seizoenen waardeerden de cursus met het cijfer 9! Als je van 1 van de deelnemers wilt horen hoe zij de cursus hebben ervaren, dan kun je bijvoorbeeld contact opnemen met: Maurice Wiersma (keepertrainer O9 t/m O13 (maurice@wiersma.net), Wai-on Lo, trainer O 9-9  (waionlo@quicknet.nl), Marlies Gerritsen (marlies.gerritsen@gmail.com) (trainster O 10-6). Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met TJC breedtesport John Hesp (06-57212540), Martijn Blijleven (martijn@soccerxperience.nl) of mijzelf (06-51542316, of jeugdsecretaris@svhoofddorp.nl). Tot binnenkort!

 

Met sportieve groet, mede namens het Jeugdbestuur van s.v. Hoofddorp,

Martijn Blijleven (HJO en SoccerXperience) en Inge de Graaf-Oudhuis (jeugdsecretaris s.v. Hoofddorp) 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: