Train de trainer cursus JO7 t/m JO / MO13

22 november 2017

0

de kop is er af, 15 trainers gestart met 2e editie. Op vrijdagavond 3 november j.l. is opnieuw gestart met een volle groep van 15 enthousiaste breedtesport pupillentrainers, die zich willen ontwikkelen.

En er is best enige tijdsinvestering gemoeid met het volgen van deze cursus: zes avonden van drie uur, eens per drie weken. Dus zijn wij trots op onze ambitieuze en betrokken deelnemers. Met deels aandacht voor theorie en wat je kunt verwachten van kinderen in een bepaalde leeftijdscategorie en deels aandacht voor het toepassen in de praktijk. Dit laatste is het belangrijkste deel van de cursus: thuis voorbereide praktijkopdrachten die de deelnemers uitvoeren op het veld en met de hulp van S.V. Hoofddorp pupillenteams. Dit om de praktijkoefeningen zo goed 'echt' mogelijk te laten zijn. En dit alles in samenwerking met onze zeer gewaardeerde partnerorganisatie voetbalschool SoccerXperience.
Op vrijdag 24 november a.s. volgt de 2e cursusavond. De organisatie van deze cursussen kijkt er met enthousiasme naar uit!

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: